Volledig scherm
PREMIUM
Tequila shotjes. © ANP


Met twee halve liters bier en vier tequila shots achter het stuur tegen meisje rijden

DEN BOSCH - ,,Het was erger afgelopen als het meisje een halve meter meer opzij had gestaan.’’ Dat zegt de officier van justitie tegen een 39-jarige Bossche automobilist. De man stond woensdag terecht omdat hij in juli vorig jaar onder invloed van alcohol in zijn woonplaats achteruitrijdend tegen de heup van een meisje was gebotst.

,,Volgens getuigen reed u met een hoog toerental slingerend tegen het verkeer in’’, zegt de officier. Daar reageert de man niet op. Dat doet hij wel als hij politierechter Van de Ven zegt dat hij er niets van gelooft dat de man bij zijn aanhouding zei dat hij twee halve liter flessen bier en vier tequila shots achter zijn kiezen had.

  1. Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’
    PREMIUM

    Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’

    DEN BOSCH - In de soms felle discussie over wel of geen nieuwbouw in het Annapark in Hintham is het bouwplan voor de nabijgelegen basisschool De Vlieger plots een alternatief: zet er maar een paar verdiepingen extra op, roept de Bossche politiek. Voor de 17 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking die er (zouden) gaan wonen én 32 betrokken ouders dreigt opnieuw een droom uiteen te spatten. ,,Teleurgesteld? De stoom komt uit onze oren!’’