In de Statenzaal van Het Noordbrabants Museum ontvangt schilder Michaël de Kok uit handen van gedeputeerde Stijn Smeulders de Will en Jan van Hoof Kunstprijs 2021.
Volledig scherm
In de Statenzaal van Het Noordbrabants Museum ontvangt schilder Michaël de Kok uit handen van gedeputeerde Stijn Smeulders de Will en Jan van Hoof Kunstprijs 2021. © Annemiek Steenbekkers/BD


Tilburgse schilder Michaël de Kok wint Will en Jan van Hoof Kunstprijs Noord-Brabant

UPDATEDEN BOSCH - Michaël de Kok (Hilvarenbeek, 1958), woonachtig en werkzaam in Tilburg, is de winnaar van de Will en Jan van Hoof Kunstprijs Noord-Brabant 2021. De oeuvreprijs werd donderdagmiddag uitgereikt in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?