De horeca-uitbater hoopt dat hij via de Raad zijn vergunning terug krijgt. Eerder trok Jack Mikkers, burgemeester van Den Bosch, de vergunning voor vijf jaar in, omdat de uitbater zogenoemd 'slecht levensgedrag' vertoonde.
Volledig scherm
PREMIUM
De horeca-uitbater hoopt dat hij via de Raad zijn vergunning terug krijgt. Eerder trok Jack Mikkers, burgemeester van Den Bosch, de vergunning voor vijf jaar in, omdat de uitbater zogenoemd 'slecht levensgedrag' vertoonde. © ANP

Café-uitbater vindt burgemeester Mikkers wel érg streng

DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch trok in 2018 de vergunning van het Turkse café Yakamoz in. Volgens de gemeente was de maat vol. De uitbater, die al meerdere malen was gewaarschuwd voor zijn gedrag en cafébeleid, tekende beroep aan. Toch lijkt de kans klein dat hij zijn vergunning terugkrijgt.

 1. Moe, depressief, niet lekker? Duik in het ijskoude water
  PREMIUM

  Moe, depressief, niet lekker? Duik in het ijskoude water

  IJszwemmen of winterzwemmen, je hoort het steeds vaker. Ook in Brabant wordt flink gezwommen in de winter. Bijvoorbeeld in de IJzeren Man in Eindhoven, Berkendonk in Helmond, de Oosterplas in Den Bosch en de Galderse Meren in Breda. Het zwemmen is zo populair dat veel ijszwemclubs vol zitten. Soms willen er wel veertig mensen meedoen aan een duik in het koude water. Dan wordt het moeilijk om je aan de coronaregels te kunnen houden. Dus wordt er ook veel gezwommen in nieuwe, kleinere clubs. Of alleen. Wat bezielt mensen om in de winter het ijskoude water in te duiken?
 1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

 2. Samenvatting | MVV - Helmond Sport
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Onterechte penalty doet Helmond Sport pijn tegen MVV

  22 januari