Volledig scherm
PREMIUM
De plek aan de Achterstraat in Cromvoirt waar in de toekomst huizen moeten komen © Peter De Bruijn

Cromvoirt blij met woningbouw: ‘Maar voor onze jongeren en senioren is er nauwelijks aanbod’

CROMVOIRT - Eindelijk wordt er weer gebouwd in Cromvoirt. Dat is goed voor de leefbaarheid, de school én het verenigingsleven. Toch zijn er zorgen. De woningen trekken namelijk vooral ‘nieuwe’ Cromvoirtenaren. Voor de ‘eigen’ jongeren én ouderen is er nauwelijks aanbod.

De ruimte voor ruimte bouwkavels in Cromvoirt gaan als zoete broodjes over de toonbank. Her en der verrijzen prachtige villa’s. Ook voor het nieuwbouwplan ‘Kernfase 2', negen kavels waarop welstandsvrij mag worden gebouwd en vier starters- en/of seniorenwoningen, is volop belangstelling. 

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.