Aan de spinningmarathon op de Parade in Den Bosch ten behoeve van het Vicky Brownhuis namen zowel mensen uit het bedrijfsleven deel als brugklassers van het Rodenborch College in Rosmalen.
Volledig scherm
Aan de spinningmarathon op de Parade in Den Bosch ten behoeve van het Vicky Brownhuis namen zowel mensen uit het bedrijfsleven deel als brugklassers van het Rodenborch College in Rosmalen. © Vicky Brownhuis

Dagje spinnen op de Parade voor Vicky Brownhuis levert ruim 21.000 euro op

DEN BOSCH - Het oorspronkelijke plan om geld in te zamelen voor het Vicky Brownhuis was het beklimmen van de Stelvio, een vermaarde berg in Italië, maar in verband met corona werd het vlak vlammen op de Parade. De spinningmarathon leverde zaterdag in totaal ruim 21.000 euro op.

 1. In Bossche berging lagen explosieven voor plofkraak: ‘Bij minste of geringste waren woningen opgeblazen’
  PREMIUM

  In Bossche berging lagen explosie­ven voor plofkraak: ‘Bij minste of geringste waren woningen opgeblazen’

  DEN BOSCH - Tientallen bewoners van de Bossche Schutskampstraat zijn ontsnapt aan een levensgevaarlijke situatie. Naar nu blijkt werd zondag het hele appartementencomplex ontruimd vanwege de vondst van TATP in de berging van een van de huurders. Deze springstof wordt gebruikt bij plofkraken en terroristische aanslagen. ,,Het is enorm smerig spul’’, zegt een explosievenexpert.
 1. Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmonie zuidnederland
  Play

  Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmo­nie zuidneder­land

 2. Neushoorntje Ravy voor het eerst naar buiten!
  Play

  Neushoorn­tje Ravy voor het eerst naar buiten!