Volledig scherm
Impressie van Dansen op Vinyl vorig jaar. © Satisfaction

Dansen Op Vinyl dit jaar voor Samenloop voor Hoop Rosmalen

ROSMALEN - Dansen Op Vinyl, het tweedaagse dansevenement op de Driesprong in Rosmalen, schenkt de opbrengst dit jaar aan  Samenloop voor Hoop Rosmalen

Dansen Op Vinyl is zaterdag 24 augustus (13 - 23 uur) en zondag 25 augustus (13- 20 uur). Mensen kunnen vinylplaatjes aanvragen  en een dansje wagen op een overdekte dansvloer. Danscentrum Rosmalen zorgt op zaterdagmiddag voor een clinic. The Hip Hop Basement komt beide dagen met een dansvoorstelling. Dansen op Vinyl wordt georganiseerd door Satisfaction.   

Samenloop voor Hoop Rosmalen, een tweedaagse sponsorwandeltocht voor het  KWF is op 31 augustus en 1 september bij de Hazelaar en het Rodenborch College in Rosmalen. 

  1. ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’
    PREMIUM

    ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’

    DEN BOSCH - De Bosschenaar (20) draait er niet omheen als hij terecht staat bij politierechter Vermeulen. Hij vertelt over het maken van ‘een hele domme keuze’. En daar heeft hij ‘veel spijt’ van. De Bosschenaar werd begin vorig jaar in Rosmalen betrapt tijdens het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. ,,Ik had geblowd en gedronken’’, geeft de Bosschenaar direct toe.