Volledig scherm
Impressie van Dansen op Vinyl vorig jaar. © Satisfaction

Dansen Op Vinyl dit jaar voor Samenloop voor Hoop Rosmalen

ROSMALEN - Dansen Op Vinyl, het tweedaagse dansevenement op de Driesprong in Rosmalen, schenkt de opbrengst dit jaar aan  Samenloop voor Hoop Rosmalen

Dansen Op Vinyl is zaterdag 24 augustus (13 - 23 uur) en zondag 25 augustus (13- 20 uur). Mensen kunnen vinylplaatjes aanvragen  en een dansje wagen op een overdekte dansvloer. Danscentrum Rosmalen zorgt op zaterdagmiddag voor een clinic. The Hip Hop Basement komt beide dagen met een dansvoorstelling. Dansen op Vinyl wordt georganiseerd door Satisfaction.   

Samenloop voor Hoop Rosmalen, een tweedaagse sponsorwandeltocht voor het  KWF is op 31 augustus en 1 september bij de Hazelaar en het Rodenborch College in Rosmalen. 

 1. Monumentenvoorzitter Van Beers: ’Tranen in de ogen bij wat er níet in Den Bosch gebeurt’
  PREMIUM

  Monumenten­voor­zit­ter Van Beers: ’Tranen in de ogen bij wat er níet in Den Bosch gebeurt’

  DEN BOSCH - Stevige uitspraken vorige week van voorzitter Henk van Beers van de Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg. In zijn State of the Monument verweet hij het stadsbestuur ’stroperigheid en taaie besluitvorming’. ,,Is hier sprake van een zekere matheid? Heerst die binnen de boezem van ons college? Of is dat enkel schijn? Is het zorgvuldige doordachtheid, die trage besluitvorming, of heeft het iets weg van een tikkeltje politieke lamlendigheid?’’
 2. Laatste zusters Carolus Borromeus doen na bijna 150 jaar in Den Bosch het licht uit

  Laatste zusters Carolus Borromeus doen na bijna 150 jaar in Den Bosch het licht uit

  DEN BOSCH - Ze stonden bijna 150 jaar geleden aan de wieg van de ziekenhuiszorg in Den Bosch. Nu verlaten de laatste drie zusters van de H. Carolus Borromeus de stad. Zuster Emmanuela blijft er redelijk nuchter onder. ,,We hadden best nog wat jaren kunnen blijven hier. We hadden het goed naar onze zin. Maar ik ben blij dat we zélf de beslissing kunnen nemen om te verhuizen; we hebben zelf aan de generaal-overste aangeboden om het te verkopen.”