Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen."
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen." © Marc Bolsius, beeldbewerking BD

De bruiloft gaat niet door, en wie er dán allemaal de dupe is...

BERLICUM - Vandaag, iets na half 2, zou hij haar diep in de ogen kijken en zij hem. Ze zouden elkaars hand vasthouden en dan zou de ambtenaar van de burgerlijke stand vragen of hij, Rob van den Boom, tot zijn wettige echtgenote zou nemen: Evi Bekkers. Maar de ochtend na de persconferentie eind maart toen Rutte zei dat samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, en Rob even ‘gruwelijk instortte’, pakte hij de telefoon. Want zo’n bruiloft die verzet moet worden heeft niet alleen gevolgen voor het bruidspaar, maar voor ál die mensen en bedrijven die opdracht hadden gekregen om er de mooiste dag ooit van te maken.