Democratische School start met voortgezet onderwijs
Volledig scherm
Democratische School start met voortgezet onderwijs © Democratische School

De Democratische School start met voortgezet onderwijs

DEN BOSCH - De Democratische School De Tijd en Ruimte, gevestigd aan de Bossche Jan Olieslagerstraat 3, biedt vanaf  januari 2020 ook voortgezet onderwijs aan. De school verzorgt sinds een jaar al basisonderwijs. 

Met de komst van het voortgezet onderwijs kunnen leerlingen een ononderbroken ontwikkeling hebben binnen de school. Op 12 december is vanaf 19.45 uur een informatieavond in de school. 

Gelijke stem  

De kinderen worden niet op basis van leeftijden in groepen ingedeeld. Want de wisselwerking tussen  verschillende leeftijden zou ervoor moeten zorgen dat de leerlingen leren van en met elkaar. ,,Op deze school is iedereen gelijkwaardig. Alle kinderen en teamleden hebben een gelijke stem’’, aldus een woordvoerder van de school.  

De informatieavond is bestemd voor voor geïnteresseerde kinderen, ouders en (toekomstige) teamleden.

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.