Nederland,  Den Bosch, de tour avond etappe met oud wielrenner Michael Boogerd, Dione de Graaff en veldrijdenkampioene  Ceylin del Carmen Alvarado bij Het Noordbrabantsmuseum.
Volledig scherm
Nederland, Den Bosch, de tour avond etappe met oud wielrenner Michael Boogerd, Dione de Graaff en veldrijdenkampioene Ceylin del Carmen Alvarado bij Het Noordbrabantsmuseum. © copyright Marc Bolsius

Den Bosch alleen decor voor De Avondetappe

DEN BOSCH - Franse terrasjes en landgoederen ontbreken in De Avondetappe. Als gevolg van de corona-maatregelen maakt de Tour de France-show van de NOS-tv een rondreis langs musea, kasteeltjes en andere karakteristieke gebouwen in Nederland. Gisteravond werd halt gehouden in Den Bosch.

  1. Bossche buurt wordt gek van drugsverslaafden: ‘Pizza  door brievenbus gepropt en mes in tuin verstopt’
    PREMIUM

    Bossche buurt wordt gek van drugsver­slaaf­den: ‘Pizza door brievenbus gepropt en mes in tuin verstopt’

    DEN BOSCH - Je zult maar verslaafd zijn aan drank of drugs. En je zult maar wonen vlakbij het gebouw waar zij dag en nacht terechtkunnen voor opvang en onder toezicht drank en drugs mogen gebruiken. Bewoners in de omgeving van de vestiging van Novadic-Kentron aan de Bossche Oranje Nassaulaan zijn het beu en wanhopig. Volgens een woordvoerder van Novadic-Kentron wordt gezocht naar een oplossing. Maar de buurt is ongerust.