Volledig scherm
Een van de twee auto's na de botsing in Vught © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Dronken bestuurder rijdt door na botsing in Vught

VUGHT - Op de Esscheweg in Vught zijn zaterdag aan het einde van de middag twee auto's op elkaar gebotst. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte reed na het ongeluk door, hij is later door de politie aangehouden. Hij bleek meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. 

Volgens ooggetuigen reed de man slingerend weg van de plek van het ongeval. Toen de politie hem aanhield, blies bij 765 Ugl, terwijl 220 Ugl is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval en het rijden onder invloed.

 Er raakte niemand gewond bij de botsing. Wel raakten beide auto's flink beschadigd. 

  1. Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    DEN BOSCH - Badminton in Nederland heeft -mede doordat wereldtoppers ontbreken- wel eens betere tijden gekend. De populariteit is tanende. Een uitvloeisel daarvan is dat de sport steeds vaker in verband wordt gebracht met ‘spruitjes en truttigheid’. Om tegenspel te bieden aan het ietwat suffige imago heeft badmintonvereniging De Maasshuttles iets ludieks bedacht: het organiseren van een blacklight toernooi. De fantasievariant vond zaterdagmiddag in Maaspoort Sports & Events gretig aftrek.