Volledig scherm
De muur in de Korte Putstraat is weer wit © Bart Gotink/BD

En toen was het weer wit...

straatbeeldVr 22 nov. Alsof er nooit iets anders gestaan heeft, zo ziet de wand in de Korte Putstraat er weer uit. 

Een week geleden begonnen de heren van Kings Of Colors aan een graffitiwerk in de straat, als onderdeel van een samenwerking tussen de Korte Putstraat, Kings of Colors en Het Noordbrabants Museum. In dat museum is  momenteel een expositie over Vincent Van Gogh. Maar ergens ging het in de samenwerking niet helemaal goed.

Na een ‘stukje miscommunicatie’ bleken niet alle ondernemers en omwonenden in de straat op één lijn te zitten. En dus werd de witte kwast weer opgepakt, terwijl het werk al ver af was. De blauwe Van Gogh-muur is een dikke week later dus gewoon weer wit. Ondanks dat een meerderheid van de lezers hier liever had gezien dat het werk eerst eens gewoon werd afgemaakt.

Volledig scherm
Uitslag poll over weghalen of afmaken van graffitwerk Kings of Colors © Bart Gotink/BD

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

  1. Man uit Den Bosch riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) mishandelde, peuter vocht 9 dagen voor zijn leven

    Man uit Den Bosch riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) mishandel­de, peuter vocht 9 dagen voor zijn leven

    KORTRIJK/DEN BOSCH - De 29-jarige man uit het Den Bosch die het tweejarig zoontje van zijn nieuwe partner uit het Belgische Bissegem in juni zodanig toetakelde dat het negen dagen in kritieke toestand was, riskeert vijf jaar cel. Het jongetje is ondertussen aan de beterende hand maar verblijft nog steeds in een revalidatiecentrum in Brussel. ”Het is nooit mijn bedoeling geweest om hem en zijn familie zoveel pijn te doen”, zei de man tegen de rechter.