Thomas van Santvoort van restaurant Flicka in Kerkdriel is druk in de weer met zijn take away-sterrengerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas van Santvoort van restaurant Flicka in Kerkdriel is druk in de weer met zijn take away-sterrengerechten. © Marc Bolsius

Eten voor een prikkie bij een duur sterrenrestaurant: is de afhaalmaaltijd een melkkoe?

DEN BOSCH/KERKDRIEL - Geen tot in de puntjes opgemaakte borden, maar hoogwaardige afhaalmaaltijden. Dat is best lastig, zo blijkt.,,Want je kunt niet zomaar elk regulier gerecht vertalen naar een bakje of zakje.” En nog belangrijker: vangen de beste restaurants er de coronaklappen mee op?

  1. N65 moet een weg van de toekomst worden, vinden Vughtse natuur- en milieuclubs
    PREMIUM

    N65 moet een weg van de toekomst worden, vinden Vughtse natuur- en milieu­clubs

    VUGHT - Geluidsschermen en tunnelwanden die zonne-energie opwekken. Gekapte bomen verwerken tot insectentorens of gebruiken als muur voor inheemse planten en andere kleine dieren. De Vughtse natuur-, milieu- en duurzaamheidsclubs gaan binnenkort met de gemeente in gesprek over de nieuwe N65. ,,Een weg die een grote waarde kan toevoegen aan onze toekomst”, schetst Jan Peters, voorzitter van HOT en voormalig directeur Asset Management bij Enexis.
  1. Raven worden met ringen gemonitord in de Loonse en Drunense Duinen
    Play

    Raven worden met ringen gemonitord in de Loonse en Drunense Duinen

  2. In het plantenwalhalla van Rutger staan meer dan 200 planten
    Play

    In het plantenwal­hal­la van Rutger staan meer dan 200 planten