Volledig scherm
PREMIUM
FEBO in Den Bosch volledig uitgebrand. © Meesters Multimedia / Bart Meesters

FEBO in vlammen op, ondernemers Woonboulevard gaan uit van gerichte actie: 'Er gebeurt hier nooit wat'

VideoDEN BOSCH - De ondernemers en bedrijfsleiders van de Woonboulevard in Den Bosch maken zich geen enkele zorgen dat hun winkels de komende periode ten prooi vallen aan vandalen of brandstichters. Zij gaan ervan uit dat de FEBO, die zaterdagnacht volledig afbrandde, geen willekeurig doelwit is geweest van de brandstichter. Dat blijkt uit een rondgang over de woonboulevard.

De politie houdt er sterk rekening mee dat de brand is aangestoken en doet onderzoek naar een mogelijk verband met het incident op zaterdag 13 april, waarbij een achterruit van de FEBO met vermoedelijk een baksteen werd ingegooid. 

  1. Brabanthallen vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisiesongfestival

    Brabanthal­len vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisie­song­fes­ti­val

    DEN BOSCH - Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, is er ‘heilig van overtuigd’ dat de Brabanthallen in Den Bosch geschikt is om volgend jaar het Eurovisiesongfestival te houden. Dona heeft namens Libéma (eigenaar van Brabanthallen) een brief geschreven naar het Bossche college van B en W en het provinciebestuur waarin hij voorstelt om samen de schouders eronder te zetten.