Volledig scherm
De Verkadefabriek © Marc Bolsius

Filmkennis op de proef gesteld; Dial Q Filmquiz keert terug in De Verkadefabriek

DEN BOSCH - Na het succes in oktober vorig jaar is op 16 februari de Bossche Verkadefabriek vanaf 15.00 uur het decor van de Dial Q Filmquiz. De initiatiefnemers lieten zich inspireren door het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’ waarin deelnemers reageerden op fragmenten uit oude en actuele speelfilms.

 ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken die De Verkadefabriek eerder in het Brabants Dagblad ‘een prachtige locatie’ noemde.

Nieuwe vragen 

De  nieuwe vragen bestaan uit animaties, verrassende en verwarrende edits waarbij beelden en geluiden van allerlei films uit allerlei genres door elkaar zijn gemixt.
Teams bestaan uit minstens twee tot maximaal vier personen. Deelname per team kost 25 euro.  Kaarten zijn nu verkrijgbaar. 

Meer informatie via dialq.nl.

  1. Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’
    PREMIUM

    Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’

    DEN BOSCH - In de soms felle discussie over wel of geen nieuwbouw in het Annapark in Hintham is het bouwplan voor de nabijgelegen basisschool De Vlieger plots een alternatief: zet er maar een paar verdiepingen extra op, roept de Bossche politiek. Voor de 17 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking die er (zouden) gaan wonen én 32 betrokken ouders dreigt opnieuw een droom uiteen te spatten. ,,Teleurgesteld? De stoom komt uit onze oren!’’