Enkele jaren geleden viel een boom om aan de Zuid-Willemsvaart. Om dat te voorkomen heeft de gemeente in afwachting van storm vandaag bij het kanaal een boom omver laten halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele jaren geleden viel een boom om aan de Zuid-Willemsvaart. Om dat te voorkomen heeft de gemeente in afwachting van storm vandaag bij het kanaal een boom omver laten halen. © Videostill

Gemeente Den Bosch gebruikt stilte voor de storm, alvast een boom omver gehaald

DEN BOSCH - Om stormschade te voorkomen heeft de gemeente vanochtend een boom omver laten halen aan de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch. De gemeente heeft ploegen van medewerkers samengesteld die eventueel buiten werktijd ingezet kunnen worden. Maar als het even kan wordt gewacht met opruimen van takken, hekken of palen.  

 1. De uitslagen, doelpuntenmakers en wedstrijdverslagen van de nacompetitie van het zondagvoetbal
  PREMIUM
  overzicht Amateurvoetbal

  De uitslagen, doelpunten­ma­kers en wedstrijd­ver­sla­gen van de nacompeti­tie van het zondagvoet­bal

  De reguliere competitie is voorbij, maar voor sommige ploegen is het seizoen nog niet gespeeld. Tijdens de nacompetitie is het dromen van promotie óf vrezen voor degradatie. Lees hier wat er allemaal gebeurde op de zonovergoten velden. Hier een overzicht van alle uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen. Dit artikel wordt in de loop van de avond aangevuld.
  's-Hertogenbosch