Volledig scherm
Het Cruijff Court aan de Kooikersweg in 2011. © Marc Bolsius

Heropening Cruijff Court Bossche Kooikersweg uitgesteld: kunstgras niet op tijd beschikbaar

DEN BOSCH - De heropening van het Cruijff Court aan de Bossche Kooikersweg die was gepland op woensdag 19 juni is uitgesteld omdat het kunstgras later wordt geleverd dan de bedoeling was. Het sportterrein werd in 2008 aangelegd. De stichting Cruijff Court droeg 50.000 euro bij in de aanleg en de gemeente ook.  

,,We moeten de heropening op een ander tijdstip gaan doen’’, aldus een woordvoerder van de gemeente dinsdag. Het is niet duidelijk wanneer dit het geval is. 

Het eerste Cruijff Court in Den Bosch werd twee jaar eerder geopend aan de Loekemanstraat, daarna volgde het terrein aan de Kooikersweg.

  1. Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer
    PREMIUM

    Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer

    VUGHT - Bloemen, champagne. Het was de afgelopen week aan het Moleneindplein in Vught een komen en gaan van klanten die afscheid kwamen nemen van visboer Hans van der Heijden (61). Een enkeling met tranen in de ogen. De Erpenaar heeft er een dubbel gevoel bij. ,,Heel leuk natuurlijk. Het is een blijk van waardering dat ze langs komen maar het is natuurlijk niet bepaald een feestelijke gebeurtenis.”