Sinds het afgelopen voorjaar stinkt het rond de rioolwaterzuivering in Den Bosch en Waterschap  Aa en Maas krijgt de bron vooralsnog niet te pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds het afgelopen voorjaar stinkt het rond de rioolwaterzuivering in Den Bosch en Waterschap Aa en Maas krijgt de bron vooralsnog niet te pakken. © Thinkstock

Het blijft maar stinken bij de rioolwaterzuivering

DEN BOSCH - De weeïge lucht die voor overlast zorgt in de buurt van de rioolwaterzuivering op Treurenburg wil van geen wijken weten. Waterschap Aa en Maas doet er alles aan om de stankoverlast weg te nemen. De hoop is gevestigd op een nieuw pakket aan maatregelen.

Tja, hoe omschrijf je die weeïge geur nou? ‘Rioollucht, putlucht, poeplucht, bloemkoolspruitjeslucht’, kreeg Waterschap Aa en Maas terug bij een eerdere bevraging. 

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.