Het Keershuys in Den Bosch
Volledig scherm
PREMIUM
Het Keershuys in Den Bosch © Sandra Peerenboom

Het Keershuys krijgt 1360 euro boete voor schenken van shotje Trojka Pink aan minderjarige, eigenaar boos

Di 13 aug. Dat iemand die nog geen 18 jaar oud is een shotje Trojka Pink heeft gedronken in het Keershuys, daarover is iedereen het wel eens. Maar daarna lopen de versies van de eigenaar van de zaak en die van de opsporingsambtenaar die voor het vergrijp een boete van 1360 euro uitschreef, ver uiteen.

 1. Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras
  PREMIUM

  Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras

  DEN BOSCH - Zo'n zestig Bossche cafés roepen carnavalsvierders op om op 11-11 niet naar het centrum van de stad te komen om de opening van het carnavalsseizoen te vieren. ,,Wij zijn wel open, maar zien 11-11 als een gewone woensdag en zullen dan bijvoorbeeld geen carnavalsmuziek draaien’’, verklaren Otto van den Groenendaal (Pumpke) en Loek de Graauw (Smidse) van Horecavereniging 11-11.
 2. Kagie bedankt voor schijnproces en blijft raadslid in Den Bosch

  Kagie bedankt voor schijnpro­ces en blijft raadslid in Den Bosch

  DEN BOSCH - Paul Kagie blijft raadslid namens Leefbaar 's-Hertogenbosch en wil geen wethouder worden in Pijnacker-Nootdorp. De Bosschenaar liet afgelopen week in het Brabants Dagblad al doorschemeren weinig trek te hebben om te moeten solliciteren naar de wethoudersbaan, maar wilde in het weekeinde eerst nog overleggen met de lokale partij Eerlijk Alternatief, die hem als kandidaat naar voren geschoven had. ,,Ik heb geen zin in een schijnproces. Er wordt een spel achter de schemen gespeeld”, laat Kagie nu weten.