Lekker op het terras zitten kan nog niet maar Vught zet dinsdag wel weer de tafels en stoelen buiten. Om een statement te maken dat het zo niet langer kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Lekker op het terras zitten kan nog niet maar Vught zet dinsdag wel weer de tafels en stoelen buiten. Om een statement te maken dat het zo niet langer kan. © Sandra Peerenboom

Horeca zet tafels en stoelen weer buiten: ‘Zonder hulp overleeft een aantal de maand februari niet’

VUGHT - Klaas van Leengoed, voorzitter van de KHN De Leye, luidt de noodklok. Zonder extra hulp vallen Vughtse horecabedrijven volgens hem om. In een brandbrief doet hij een beroep op de politiek. En om een statement te maken worden dinsdag de tafels en stoelen weer buiten gezet, net zoals in Den Bosch.

 1. Geen kroket maar ballen en rackets uit de muur: Den Bosch krijgt de eerste 'sportautomaat' van het land
  PREMIUM

  Geen kroket maar ballen en rackets uit de muur: Den Bosch krijgt de eerste 'sportauto­maat' van het land

  DEN BOSCH - Geen kroket, frikadel of kaassoufflé uit de muur, maar een voetbal, bokshandschoenen of badmintonspullen als ‘gezonde snack’. In Den Bosch werd donderdagmiddag de eerste sportautomaat van Nederland geplaatst. ,,Met de sportautomaat zetten we actief in op het laagdrempelig stimuleren van sport en bewegen in de openbare ruimte”, zegt Huib van Olden, wethouder sport.
 1. Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belachelijk'
  Play

  Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belache­lijk'

 2. Hoe gaat het met de gewonde zeearend uit Steenbergen?
  Play

  Hoe gaat het met de gewonde zeearend uit Steenber­gen?