Achter de oude stadsmuur bij het Herman Moerkerkplein wil Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, een tijdelijk terras laten inrichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de oude stadsmuur bij het Herman Moerkerkplein wil Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, een tijdelijk terras laten inrichten. © Golden Tulip Hotel Central

Hotel Central wil tijdelijk terras bij Dieske: ‘Het is een unieke plaats’

HORECANIEUWSDEN BOSCH - In de Bossche binnenstad staan sinds kort op de meest verrassende plaatsen terrassen. En het ziet er naar uit dat er op 19 mei weer eentje bij zal komen. ,,Het is een unieke plaats’’, zegt Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central. Zij heeft bij de gemeente vergunning aangevraagd om 50 stoelen te mogen zetten bij het Herman Moerkerkplein.

 1. Burgemeesters steken het Vrijheidsvuur aan in Den Bosch: ‘Kijk naar wat vrijheid voor een ander betekent’
  PREMIUM

  Burgemees­ters steken het Vrijheids­vuur aan in Den Bosch: ‘Kijk naar wat vrijheid voor een ander betekent’

  DEN BOSCH - ,,Kijk niet alleen vanuit je eigen perspectief naar vrijheid, maar ook wat het voor een ander betekent.” Na het uitspreken van deze woorden staken burgemeester Jack Mikkers en jeugdburgemeester Jop van Peufflik woensdagochtend het Vrijheidsvuur aan op de Pettelaarse Schans. Want individuele vrijheid is volgens de burgemeester in deze tijd erg leidend, je kan het alleen hebben als er collectieve vrijheid is.
 1. Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineelste moederdagcadeau ooit'
  Play

  Borrelen in de hoogte in het smakenrad in Breda: 'Origineel­ste moederdag­ca­deau ooit'

 2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes