In 2016 dreigde ontruiming van het pand aan de Vliertstraat. Op de foto is een atelier te zien. De afgebeelde persoon heeft niets te maken de aangekondigde ontruiming.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2016 dreigde ontruiming van het pand aan de Vliertstraat. Op de foto is een atelier te zien. De afgebeelde persoon heeft niets te maken de aangekondigde ontruiming. © Sandra Peerenboom

Huisuitzetting dreigt voor Bossche woongroep na vondst hennepdrogerij

DEN BOSCH - Een door een woongemeenschap bewoond pand aan de Bossche Vliertstraat dreigt te worden ontruimd nadat daar een hennepdrogerij is gevonden. De gemeente is eigenaar van het gebouw vlakbij het Kruithuis. De Bossche Groenen zet vraagtekens bij de ontruiming. 

 1. Burgemeesters steken het Vrijheidsvuur aan in Den Bosch: ‘Kijk naar wat vrijheid voor een ander betekent’
  PREMIUM

  Burgemees­ters steken het Vrijheids­vuur aan in Den Bosch: ‘Kijk naar wat vrijheid voor een ander betekent’

  DEN BOSCH - ,,Kijk niet alleen vanuit je eigen perspectief naar vrijheid, maar ook wat het voor een ander betekent.” Na het uitspreken van deze woorden staken burgemeester Jack Mikkers en jeugdburgemeester Jop van Peufflik woensdagochtend het Vrijheidsvuur aan op de Pettelaarse Schans. Want individuele vrijheid is volgens de burgemeester in deze tijd erg leidend, je kan het alleen hebben als er collectieve vrijheid is.
 1. Flinke schuurbrand in Eindhoven, vuur onder controle
  Play

  Flinke schuur­brand in Eindhoven, vuur onder controle

 2. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
  Play

  Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'