Joey D. ‘verwondt zichzelf ernstig’ bij arrestatie na urenlange omsingeling, met spoed naar ziekenhuis

ROSMALEN - De veroordeelde Joey D. heeft zichzelf dinsdagavond ernstig verwond bij de arrestatie in de Schoolstraat in Rosmalen. Dat laat de politie weten. Het arrestatieteam viel rond 19.45 uur zijn huis binnen na een urenlange omsingeling. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewagen reed erachteraan.

Dinsdagmiddag werd er vanuit zijn huis op agenten geschoten die hem wilden aanhouden, nadat hij die ochtend was veroordeeld voor het doodschieten van zijn oom. De politie schoot terug en omsingelde zijn huis urenlang met een arrestatieteam. Rond 19.15 uur ontstond er lawaai bij de woning en werd er een doffe knal gehoord, waarna het arrestatieteam het huis binnenviel. 

  1. Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen
    PREMIUM

    Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen

    DEN BOSCH - Sneller bouwen is het toverwoord. Den Bosch wil de komende drie jaar sneller bouwen om meer mensen aan een woning te helpen. Te beginnen met nog eens ruim 400 tijdelijke woningen extra: driehonderd in de Groote Wielen en ruim honderd in de wijk Maaspoort en mogelijk in de Schutskamp. Voor de locaties WeenerXL, Jeroen Bosch College en Rodenborch College worden plannen gemaakt voor nieuwbouw.