Bestuursvoorzitter Bart Houben en locatiemanager Charlotte Schoppema-Klaus willen Elzenburg nieuw leven inblazen.
Volledig scherm
Bestuursvoorzitter Bart Houben en locatiemanager Charlotte Schoppema-Klaus willen Elzenburg nieuw leven inblazen. © copyright Marc Bolsius

Jongeren willen Elzenburg beter op de kaart zetten

VUGHT - Niemand weet beter wat jongeren leuk vinden dan de jongeren zelf. Dus heeft Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg in Vught nu een heus jongerenbestuur dat aan de slag gaat met het opzetten van een programma voor hun dorpsgenoten.

 1. 
Tegenstanders turbines in Rosmalense en Nulandse polder schakelen advocaat in en gaan naar Raad van State
  PREMIUM

  Tegen­stan­ders turbines in Rosmalense en Nulandse polder schakelen advocaat in en gaan naar Raad van State

  DEN BOSCH - De voor- en tegenstanders van een groot windmolenpark in de Geffense, Lithse, Rosmalense en Nulandse Polder konden de afgelopen twee dagen hun mening nog een keer geven, maar zijn nu (voorlopig) uitgesproken. De Bossche politiek moet de komende weken een beslissing nemen: komen er 47 windturbines (bij alleen wind) of 651 hectare zonnevelden (bij alleen zon) in het totale gebied? Wat voor Den Bosch neerkomt op maximaal 25 molens, zonder zonnevelden dus.
 2. Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras
  PREMIUM

  Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras

  DEN BOSCH - Zo'n zestig Bossche cafés roepen carnavalsvierders op om op 11-11 niet naar het centrum van de stad te komen om de opening van het carnavalsseizoen te vieren. ,,Wij zijn wel open, maar zien 11-11 als een gewone woensdag en zullen dan bijvoorbeeld geen carnavalsmuziek draaien’’, verklaren Otto van den Groenendaal (Pumpke) en Loek de Graauw (Smidse) van Horecavereniging 11-11.