Docent René van Gerven (rechts) van het Rodenborch College met oud-leerling Jurrian Marx die muziek componeert bij het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.
Volledig scherm
PREMIUM
Docent René van Gerven (rechts) van het Rodenborch College met oud-leerling Jurrian Marx die muziek componeert bij het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’. © Roel van der Aa

Jurrian uit Rosmalen componeert muziek voor bekend kinderboek: ‘Net zo sprookjesachtig als de Efteling’

ROSMALEN - Hij is er al een tijdje weg, maar toch blijft Jurrian Marx terugkomen naar het Rodenborch-College in Rosmalen. Dat is vooral te danken aan de plannen van docent René van Gerven. Nu maakte Jurrian muziek bij het bekende kinderboek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.

 1. Kransleggingen en toespraken voor Nationale Dodenherdenking: 4 mei staat weer in het teken van persoonlijk herdenken

  Kransleg­gin­gen en toespraken voor Nationale Dodenher­den­king: 4 mei staat weer in het teken van persoon­lijk herdenken

  DEN BOSCH/VUGHT - Videostreams en (lokale)televisie-uitzendingen van kransleggingen en herdenkingen. Toespraken van burgemeesters over ‘onze’ oorlogsslachtoffers via YouTube, FaceBook of de eigen site. De Nationale Dodenherdenking in Den Bosch, Vught en de Bommelerwaard krijgt vanwege het virus ook in 2021 net zoals vorig jaar een min of meer persoonlijk karakter.
 1. Flinke schuurbrand in Eindhoven, vuur onder controle
  Play

  Flinke schuur­brand in Eindhoven, vuur onder controle

 2. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
  Play

  Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'