Racerunner Juul van den Brink (links) nam vorig jaar met zijn trainster Carolien Wellen al deel aan de Kangoeroeloop.
Volledig scherm
Racerunner Juul van den Brink (links) nam vorig jaar met zijn trainster Carolien Wellen al deel aan de Kangoeroeloop. © Rob Janssen

Kangoeroeloop Vught uitgebreid met een ‘Paraloop’

VUGHT - De populaire Kangoeroeloop in Vught is weer uitgebreid. Vorig jaar werd de Kidsrun aan het programma toegevoegd. Dit jaar een Paraloop, voor deelnemers met een beperking. De Kangoeroeloop vindt traditioneel plaats op tweede kerstdag en wordt inmiddels voor de 48ste keer gehouden.

 1. Kangoeroeloop Vught heeft ruim 2300 'winnaars’

  Kangoeroe­loop Vught heeft ruim 2300 'win­naars’

  VUGHT - 2317 deelnemers, van pure recreant tot geoefende wedstrijdloper, stonden Tweede Kerstdag aan de start van de 47ste editie van de Kangoeroeloop in Vught. Prijzen zijn er niet te winnen.bij deze loop zonder wedstrijdelement. ",,,Maar elke deelnemer bij deze loop is hier een winnaar..Of hij nou 5 of 25 kilometer loopt maakt helemaal niks uit", laat Ton de Kort, speaker van de Kangoeroeloop, regelmatig weten tijdens het evenement. .
 2. Daniëlle vindt straf voor man die haar zwaargewond achterliet ’veel te weinig’: ‘Een tikkende tijdbom’
  PREMIUM

  Daniëlle vindt straf voor man die haar zwaarge­wond achterliet ’veel te weinig’: ‘Een tikkende tijdbom’

  DEN BOSCH - ,,Het is veel te weinig. Wat mij betreft had hij tbs moeten krijgen. Ik hoop dat het Openbaar Ministerie in hoger beroep gaat. Ik moet mij nu vooral concentreren om mijn herstel.’’ Dat zegt Daniëlle Schuiling (42) over de straf die maandag is opgelegd aan een Bosschenaar (21) die in februari vorig jaar werd aangehouden nadat hij de vrouw een jaar eerder vlakbij haar huis omverreed en zwaargewond achterliet.
 1. Appartementen ontruimd door autobrand in Eindhoven
  Play

  Appartemen­ten ontruimd door autobrand in Eindhoven

 2. De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmelker?
  Play

  De leukste vacature van het moment: word jij kamelenmel­ker?