Kippenvelmoment bij JBZ: politie en brandweer rukken uit voor eerbetoon aan zorgmedewerkers

videoDEN BOSCH - Je zou er kippenvel van kunnen krijgen. Zo’n vijftig agenten en een twintigtal brandweerlieden brachten vrijdagmiddag een eerbetoon aan de medewerkers van het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis waar alle hens aan dek zijn door het coronavirus. Een groot deel van het helikopterplatform bij het ziekenhuis werd bezet door surveillance-auto's en enkele brandweervoertuigen.

Hier en daar klonk een sirene. Maar agenten en brandweerlieden stapten vooral uit om minutenlang luid te applaudisseren voor de medewerkers. Een flinke groep verpleegkundigen kwam naar buiten. Zij lieten op hun beurt luid en duidelijk hun waardering blijken voor degenen die op het platform waren verzameld. ‘Blauw’ en ‘wit’ stonden een poosje lijnrecht tegenover elkaar. Maar ze sloten elkaar in het hart. 

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.