Vijftien fietsers hielden zich op het Moleneindplein in Vught niet aan de regels en kregen een waarschuwing.
Volledig scherm
PREMIUM
Vijftien fietsers hielden zich op het Moleneindplein in Vught niet aan de regels en kregen een waarschuwing. © Bart Meesters

Leerlingen Maurick College Vught zorgen tijdens lunchtijd voor overlast op Moleneindplein

VUGHT - Scholieren van het Maurick College in Vught gaan tussen de middag massaal naar de Jumbo aan het Moleneindplein. Fijn voor Jumbo maar een doorn in het oog van de rest van het winkelend publiek. Die ervaren overlast. Tijd voor actie. 

De fietsende scholieren nemen het namelijk niet altijd even nauw met de verkeersregels en zorgen voor overlast op de zebrapaden en trottoirs in het winkelgebied. Een reden voor de buitengewone opsporingsambtenaren (boa’s) van de gemeente Vught en docenten van het Maurick college om dinsdagmiddag een controle uit te voeren. 

  1. Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepverpleegkundige ‘niet pluis’ was
    video

    Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepver­pleeg­kun­di­ge ‘niet pluis’ was

    DEN BOSCH - In de dagen dat ziekenhuizen vanwege de golf aan coronapatiënten naarstig op zoek waren naar zorgpersoneel is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch een nepverpleegkundige naar binnen geglipt. Deze 24-jarige Bosschenaar heeft er uiteindelijk dertien dagen gewerkt en in die tijd heeft hij 25 tot 30 patiëntendossiers ingezien. ,,We zijn geschokt door het bedrog”, reageert het JBZ.