Vanuit de Topklas Ondernemen op de HAS Hogeschool in Den Bosch ging het voor Luc van Heumen uit Kerkdriel in één moeite door naar zijn eigen kwekerij in kiemgroenten, Taste Sensations.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanuit de Topklas Ondernemen op de HAS Hogeschool in Den Bosch ging het voor Luc van Heumen uit Kerkdriel in één moeite door naar zijn eigen kwekerij in kiemgroenten, Taste Sensations. © HAS Hogeschool

Leuk, leren wat ondernemen is, maar in de praktijk komen de échte vragen

DEN BOSCH/KERKDRIEL - Een compagnon met wie het niet meer klikt of heel verschillende ideeën over de toekomstige koers. Het zijn juist die dingen waar studenten als beginnende ondernemer tegenaan lopen en waar ze wel wat meer hulp bij kunnen gebruiken, zo merken ze bij de HAS Hogeschool. En daar wordt nu aan gewerkt.

 1. SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstofuitstoot kunnen terugdringen’

  SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstof­uit­stoot kunnen terugdrin­gen’

  VUGHT - De SP Vught wil opnieuw met de gemeenteraad om tafel over de N65. De partij wil dat de gemeenteraad zich uitspreekt over mogelijke aanpassingen van het herinrichtingsplan. ,,Je kunt niet in verkiezingstijd zeggen dat je elke gelegenheid zult aangrijpen om de plannen voor de reconstructie van de N65 te heroverwegen en dan deze uitgelezen kans geruisloos voorbij laten gaan”, stelt SP’er Dani Smith.
 1. Samenvatting | PSV heeft weinig moeite met tandeloos Willem II
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PSV heeft weinig moeite met tandeloos Willem II

  9 mei
 2. Mercedes in lichterlaaie in Nuenen
  Play

  Mercedes in lichter­laaie in Nuenen