Volledig scherm
Lichaam gevonden in sloot Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Lichaam van man gevonden in sloot Den Bosch

DEN BOSCH - De politie heeft woensdagmorgen een lichaam gevonden in een sloot in Den Bosch. Het gaat om een man van middelbare leeftijd.

Het stoffelijk overschot werd gevonden in het water bij de kruising van de Larenweg en de Maaspoortweg, ter hoogte van de bushalte.

Ook heeft de politie een fiets gevonden in het water, maar het is nog niet duidelijk of de fiets van de aangetroffen man is.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

 1. Bossche transferia steeds minder populair
  PREMIUM

  Bossche transferia steeds minder populair

  DEN BOSCH - De populariteit van de vier transferia aan de rand van de binnenstad in Den Bosch neemt af. De opbrengsten lopen de laatste drie jaar hard terug en worden de prognoses bij lange na niet gehaald. Dat geldt voor de drie transferia aan de Vlijmenseweg , De Vliert en De Pettelaar. Het medio vorig jaar geopende duurzame transferium aan de Deutersestraat leverde ruim 318.000 euro op, nog altijd bijna twee ton minder dan verwacht.
 2. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
  VIDEO

  Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

  DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.