Volledig scherm
Ferry Corsten. © Chris Korsten

Line-up Electronic Family Rosmalen bekend

VideoROSMALEN - Outdoor trancefestival Electronic Family heeft de line-up bekendgemaakt. Op 20 juli zullen bij het Autotron in Rosmalen onder anderen Above & Beyond, Ferry Corsten en Giuseppe Ottaviani op.

Op het hoofdpodium vertonen ook Andrew Bayer, Ilan Bluestone, Ruben de Ronde en Estiva hun kunsten achter de draaitafels. Voor de liefhebbers van de wat hardere trance-sounds is er de ‘Who’s Afraid Of 138?! Stage’. Verder treden Push LIVE, Will Atkinson, Ben Gold, Blastoyz, Jorn van Deynhoven en Luminn op.

Ambassadeur

Ruben de Ronde, die al jaren als ambassadeur van het festival fungeert, draait niet alleen zelf op het hoofdpodium, maar zorgt ook voor de programmering van het Statement podium tijdens Electronic Family. Daar staan: RODG, Grum, Tinlicker, Estiva, Matt Fax en Lumïsade. De Ronde zal zelf ook nog dat podium bestijgen en geeft dus twee shows tijdens het trancefestival. 

Voor Ferry Korsten is het niet de eerste keer op het festival in Rosmalen. Hij was in 2017 ook een van de hoofdacts van Electronic Family, dat toen afgesloten werd door het duo Gaia.

Electronic Family wordt zaterdag 20 juli van 12.00 uur tot 23.00 uur gehouden bij het Autotron in Rosmalen. Meer informatie is te vinden op electronicfamily.nl. Kaarten voor het festival kosten 49,50 euro. Er zijn nog Early Bird-tickets te koop voor 44,50 . Rolstoelers betalen 54,50 euro en mogen dan ook een begeleider meenemen.