Volledig scherm
Unknown IPTCBron marc bolsius;mbolsius#euronet.nl den bosch, de hoofdingang van het jbz;bdstadwk44;den bosch ;netherlands;NLD © marc bolsius

Man (31) wil voorrang op wachtende zieken in JBZ Den Bosch, maar krijgt die niet: bedreigt drie beveiligers

DEN BOSCH - Een 31-jarige man heeft donderdagavond drie beveiligers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis bedreigd. Hij wilde graag voorrang op de andere wachtende mensen, maar kreeg die niet.

De man zei een stukje van een oortje van een koptelefoon in zijn eigen oor te hebben. Het was volgens hem ‘levensbedreigend’, maar bij een eerste controle bleek het wel mee te vallen. Hem werd verzocht te wachten totdat hij aan de beurt was om het stukje te verwijderen. 

‘Toen ging het mis’

In de wachtrij zaten mensen met ernstiger verwondingen, laat de wijkagent die hem aanhield weten aan deze site. ,,Maar toen ging het mis.” 

Wegens de drukte zou hij een tijdje moeten wachten op zijn behandeling, maar dat wilde hij niet. Hij bedreigde aanwezigen en zei hen aan te gaan vallen. De beveiliging werd ingeschakeld, waarbij nog eens drie beveiligers werden bedreigd. De politie kwam met vier man om hem aan te houden. ,,Hij mag nu een nacht doorbrengen in ons hotel”,  doelt de wijkagent op het politiecomplex. 

  1. Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’
    PREMIUM

    Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’

    DEN BOSCH - In de soms felle discussie over wel of geen nieuwbouw in het Annapark in Hintham is het bouwplan voor de nabijgelegen basisschool De Vlieger plots een alternatief: zet er maar een paar verdiepingen extra op, roept de Bossche politiek. Voor de 17 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking die er (zouden) gaan wonen én 32 betrokken ouders dreigt opnieuw een droom uiteen te spatten. ,,Teleurgesteld? De stoom komt uit onze oren!’’