Fietstunnel bij de Tivoliweg.
Volledig scherm
Fietstunnel bij de Tivoliweg. © Marc Bolsius

Meisje (16) van haar scooter geslagen bij tunnel in Rosmalen

ROSMALEN - Een 16-jarig meisje uit Rosmalen is woensdagavond rond 21.00 uur bij het tunneltje van de Tivoliweg in Rosmalen rijdend in de richting van de Bossche Stadionlaan van haar scooter geslagen. Volgens een woordvoerder van de politie gebeurde dat met een stuk hout of ijzer.   

Twee jongens gingen voor de scooter staan en dwongen het meisje om te stoppen. Een 15-jarig meisje uit Den Bosch was passagier. 

Volgens de woordvoerder zag het Rosmalense meisje kans om de sleutel uit de scooter te trekken en er met het andere meisje vandoor te gaan. Mede dankzij getuigen die te hulp kwamen, gingen de onbekende mannen er vandoor. Het tweetal was donderdagochtend nog niet aangehouden.

Het is niet precies bekend in hoeverre het slachtoffer gewond is geraakt. De scooter werd in elk geval beschadigd. 

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.