Onder meer klas 1a van het Helicon VMBO in Den Bosch en leden van Coers Cycling Club reden eind oktober mee bij de verkenning van het parcours van de Vuelta door Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer klas 1a van het Helicon VMBO in Den Bosch en leden van Coers Cycling Club reden eind oktober mee bij de verkenning van het parcours van de Vuelta door Den Bosch. © Olaf Smit

Muziek, fietsroutes en wie weet een monument voor Gerrit Schulte als omlijsting van Vuelta in Den Bosch

DEN BOSCH - Een beeld of monument voor Gerrit Schulte, pop-up fietsroutes en een Spaans podium tijdens Theaterfestival Boulevard. Het zijn een paar van de ideeën die zijn ingediend bij de gemeente Den Bosch ter omlijsting van de Vuelta 2020. 

  1. Veroorzaker (31) dodelijk ongeluk weer voor de rechter: ‘Ik ben dom geweest’
    PREMIUM

    Veroorza­ker (31) dodelijk ongeluk weer voor de rechter: ‘Ik ben dom geweest’

    DEN BOSCH - ,,Het rijbewijs is heilig voor meneer.’’ Dat zegt advocaat Serra van de Kamp over de Rosmalenaar (31) die deze dag terecht staat bij politierechter Van Vliet. Hij zit zo'n vier maanden zonder rijbewijs na een incident in Berlicum. Eind 2015 werd hem een rijontzegging van vier jaar opgelegd en een celstraf van vijftien maanden waarvan drie maanden voorwaardelijk. De man werd veroordeeld voor een dodelijk ongeluk op de Empelseweg.