Volledig scherm
PREMIUM
Op de locatie Huize de Braacken aan de Loyolaan in Vught worden 35 dure vrije sector woningen gebouwd, 14 twee-onder-eenkapwoningen en 21 bouwkavels voor vrijstaande woningen. © Sandra Peerenboom

Nieuwbouwplan ‘Loyolapark’ Vught kan volgens wethouder Pennings niet meer worden aangepast

UPDATEVUGHT - Het is volgens wethouder Peter Pennings niet mogelijk om alsnog middeldure seniorenwoningen op te nemen in het nieuwbouwplan ‘Loyolapark’, aan de Loyolalaan in Vught. Dit was een verzoek van belangenorganisatie Ouderen Samen. 

Het nieuwbouwplan op de voormalige zorglocatie Huize de Braacken kan volgens Pennings niet meer worden aangepast omdat de voorwaarden hiervoor al door het vorige college zijn vastgesteld. 

  1. ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’
    PREMIUM

    ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’

    DEN BOSCH - De Bosschenaar (20) draait er niet omheen als hij terecht staat bij politierechter Vermeulen. Hij vertelt over het maken van ‘een hele domme keuze’. En daar heeft hij ‘veel spijt’ van. De Bosschenaar werd begin vorig jaar in Rosmalen betrapt tijdens het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. ,,Ik had geblowd en gedronken’’, geeft de Bosschenaar direct toe.