Als steuntje in de rug mochten Bossche horecaondernemers gebruik maken van extra terrasruimte. Dat kon onder meer op de Parade. Landelijk waren er steunpakketen. De horeca hoopt  nu op verlenging van de terugbetalingstermijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Als steuntje in de rug mochten Bossche horecaondernemers gebruik maken van extra terrasruimte. Dat kon onder meer op de Parade. Landelijk waren er steunpakketen. De horeca hoopt nu op verlenging van de terugbetalingstermijn. © Marc Bolsius

Noodkreet Brabantse horeca: verleng terugbetalingstermijn van belastingschuld

DEN BOSCH - ,,Voor veel ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Het kabinet vraagt bijna iets onmogelijks.’’ Dat schrijven voorzitters van bijna 60 horeca-afdelingen in onder meer Rosmalen, Nuland, Vinkel,  Vught en Meierijstad in een brief aan het kabinet. Zij vragen de terugbetalingstermijn van 5 jaar jaar te verlengen naar 10 jaar.

  1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval in de Dommel
    PREMIUM
    met video/update

    Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooteron­ge­val in de Dommel

    DEN BOSCH - De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, de overleden Lucas Cornelissen. Hij was sinds een half jaar werkzaam in het café.