Cafe Blondt op de Bossche Parade behoort tot de zaken die door de gemeente werden gesloten nadat een hennepkwekerij werd gevonden in de woning van de eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafe Blondt op de Bossche Parade behoort tot de zaken die door de gemeente werden gesloten nadat een hennepkwekerij werd gevonden in de woning van de eigenaar. © Marc Brink/BD

Onderzoek hennepkwekerij horecabaas nog niet voltooid: ‘Financiële kant van verdachte ook bekeken’

DEN BOSCH - Het politie-onderzoek naar de hennepkwekerij die in november vorig jaar werd gevonden in de kelder van een woning aan de Bossche Wagnerlaan is nog steeds niet voltooid. Het gaat om een woning die op 1 februari drie maanden door de gemeente werd gesloten.

  1. Mikkers op de foto
    LEZERSBRIEF

    Mikkers op de foto

    Afgelopen zaterdag zondag een artikel in de krant: ‘Den Bosch mag zichzelf meer op de borst kloppen’ met een foto van onze burgermeester. Die foto zegt gelijk alles waarom we ons niet echt veilig voelen als we op een drukke dag door het centrum van den Bosch lopen. Rechts op de achtergrond een gezin incl. hond en links een fietser. Dat laatste daar gaat het om. Als je met je partner door het winkelgebied loopt duf je bv niets aan te wijzen bang dat je een fietser van de fiets slaat of dat je zelf gewond raakt. Kortom Burgervader ban de fietsen uit het centrum, zeker op de drukke dagen!!
    's-Hertogenbosch