Ongeval op A59 op afrit Engelen.
Volledig scherm
Ongeval op A59 op afrit Engelen. © Bart Meesters

Ongeval met twee auto’s en vrachtwagen op afrit Engelen

ENGELEN - Een vrachtwagen en twee personenauto's zijn dinsdagmorgen rond 10.30 uur tegen elkaar gebotst op de A59 afrit Engelen vanuit de richting Hedel. Het ongeval gebeurde net voor de verkeerslichten bij de kruising met de Rietveldenweg. 

De achterste auto had de stilstaande auto en vrachtwagen waarschijnlijk niet gezien en reed er in volle vaart achterop. De auto werd vervolgens onder de kooiaap van de vrachtwagen werd geduwd. 

Ambulancepersoneel keek wat mensen na, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Er was wel een flinke ravage op de weg. Beide personenauto's raakten flink beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft ze afgevoerd. 

Een gedeelte van de afrit was na het ongeval afgesloten, waardoor een korte file ontstond.

Ongeval op A59 op afrit Engelen.
Volledig scherm
Ongeval op A59 op afrit Engelen. © Bart Meesters
  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.