Volledig scherm
De winkel van Rudy van der Zande aan de Rijnstraat in Den Bosch. © Google Streetview

Ongeveer 60 appartementen op terrein Rudy van der Zande aan Bossche Rijnstraat

DEN BOSCH - Op de locatie van het bedrijf van meubelkoning Rudy van der Zande op de hoek van de Rijnstraat en de Merwedelaan in Den Bosch komt woningbouw. De Van Deursen Group is bezig met een plan voor ongeveer 60 appartementen.

De plannen zijn volgens de gemeente nog in een vroeg stadium en de gemeente wil in de tweede helft van dit jaar een beslissing nemen. Rudy van der Zande heeft de grond aan de Rijnstraat aan de Van Deursen Group verkocht en sluit zijn zaak als zijn magazijn leegverkocht is. 

  1. Koning Willem I College wél genomineerd maar buiten mbo-prijzen

    Koning Willem I College wél genomi­neerd maar buiten mbo-prij­zen

    APELDOORN - Met een flinke afvaardiging toog het Koning Willem I College uit Den Bosch op deze maandag - de Dag van het mbo - naar theater Orpheus in Apeldoorn. Die locatie vormde het decor van de uitreiking van een aantal prestigieuze mbo-prijzen. Voor het eerst was er tijdens de jaarlijkse happening een prijs voor het Onderwijsteam van het Jaar. Het KW1C-team van de Middelbare Horeca School behoorde tot de tien genomineerden. De jury onder leiding van Dirk Meegens wees uiteindelijk in de betreffende categorie ROC Nijmegen als winnaar aan.