Aan de voet van de voormalige Petruskerk vond de afgelopen weken een grootse archeologische opgraving plaats. Het winkelcentrum is gesloopt en wordt vervangen.
Volledig scherm
Aan de voet van de voormalige Petruskerk vond de afgelopen weken een grootse archeologische opgraving plaats. Het winkelcentrum is gesloopt en wordt vervangen. © copyright Marc Bolsius

Oók in de middeleeuwen was Vught centrum al in trek om er te wonen; vier waterputten gevonden

VUGHT - Tijdens een grootse archeologische opgraving middenin het centrum van Vught zijn meerdere middeleeuwse waterputten aangetroffen. Dat betekent volgens archeoloog Juliette de Winter van bureau BAAC dat Vught ook in de Middeleeuwen al een aantrekkelijke woonplek was.

  1. Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    DEN BOSCH - Alsof het een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ is volgen tientallen kids YouTuber Rarko overal waar hij gaat. De video-blogger was woensdagmiddag bij sportvereniging CHC te gast bij de start van het project TOP-Tijd in Den Bosch West. De drie letters in TOP staan voor Talent, Ontdekken & Plezier. ,,Ik ben ook een creator, leer steeds bij, word elke dag iets beter. Focus je op jezelf, laat je niet gek maken”, geeft Rarko zijn jonge fans mee.
    's-Hertogenbosch