Ook The Destination bluesband voelt zich inmiddels helemaal thuis in jeugd- en jongerencentrum Elzenburg in Vught. Vlnr: Rene Eggly, William Verstappen, Hans van Drunen, Jan Koenraad en Dick van der Ham.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook The Destination bluesband voelt zich inmiddels helemaal thuis in jeugd- en jongerencentrum Elzenburg in Vught. Vlnr: Rene Eggly, William Verstappen, Hans van Drunen, Jan Koenraad en Dick van der Ham. © Jan Zandee

Ook ouderen voortaan welkom in jeugd- en jongerencentrum: ‘Het gaat goed met Elzenburg’

VUGHT - Jeugdigen spelen een potje biljart en ouderen repeteren met de bluesband. Het kan tegenwoordig allemaal in Jeugd- en jongerencentrum Elzenburg in Vught. Voor het eerst sinds de opening in 2015 was de accommodatie aan de Lidwinastraat recent tjokvol en dat is goed nieuws voor de al jaren knellende exploitatie.

  1. Wouter van der Steen terug in de goal bij FC Den Bosch: ‘De laatste weken waren de zwaarste uit mijn carrière’
    PREMIUM

    Wouter van der Steen terug in de goal bij FC Den Bosch: ‘De laatste weken waren de zwaarste uit mijn carrière’

    Twee weken lang kon aanvoerder Wouter van der Steen door een blessure niet keepen bij FC Den Bosch. Twee weken waarin de club met de recordnederlaag van 13-0 bij PEC Zwolle, het daaropvolgende vertrek van trainer Jack de Gier en het 4-0-verlies bij VVV-Venlo door een ongekend diepe crisis ging. ,,Ik voelde me soms meer maatschappelijk werker dan voetballer.”
    's-Hertogenbosch