Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Oud-clubarts FC Den Bosch en chirurg Arnold van der Vliet overleden

DEN BOSCH - Oud-clubarts van FC Den Bosch Arnold van der Vliet is afgelopen zaterdag overleden. Van der Vliet is 86 jaar geworden.

Van der Vliet, die oorspronkelijk uit Oldenzaal kwam, begon zijn carrière na de militaire dienst in 1969 als chirurg in het ziekenhuis in Den Bosch. In 1970 begon hij echter als chirurg in Waalwijk, waar hij tot zijn pensionering in 1995 werkte. Door zijn liefde voor sport kwam hij als clubarts al snel bij BVV terecht. 

Daarna werd hij ook clubarts voor FC Den Bosch, wat hij in totaal 22 jaar deed. Het afscheid van Van der Vliet heeft al plaatsgevonden. 

  1. ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’
    PREMIUM

    ‘Ben ik mijn rijbewijs kwijt als een lampje van de auto stuk is?’

    DEN BOSCH - De Bosschenaar (20) draait er niet omheen als hij terecht staat bij politierechter Vermeulen. Hij vertelt over het maken van ‘een hele domme keuze’. En daar heeft hij ‘veel spijt’ van. De Bosschenaar werd begin vorig jaar in Rosmalen betrapt tijdens het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed te zijn van alcohol en drugs. ,,Ik had geblowd en gedronken’’, geeft de Bosschenaar direct toe.