Achter deze muur schuilt de tuin van het Stadsklooster San Damiano. De gemeente hoopt deze locatie te mogen gebruiken als inloop voor overlastgevers.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter deze muur schuilt de tuin van het Stadsklooster San Damiano. De gemeente hoopt deze locatie te mogen gebruiken als inloop voor overlastgevers. © Marc Brink/BD

Overlastgevers Wilhelminabrug mogen toch naar Stadsklooster, beveiliger kost 90.000 euro

OVERLASTDEN BOSCH - Stadsklooster San Damiano aan de Van der Does de Willeboissingel in Den Bosch kan toch van pas komen om de overlast rond de nabijgelegen Wilhelminabrug aan te pakken. De gemeente weet dat veel bewoners rond het klooster er niets van moeten hebben. Toch wordt nagegaan of daar de komende zes maanden ‘gecontroleerde inloop’ mogelijk is. 

 1. SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstofuitstoot kunnen terugdringen’

  SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstof­uit­stoot kunnen terugdrin­gen’

  VUGHT - De SP Vught wil opnieuw met de gemeenteraad om tafel over de N65. De partij wil dat de gemeenteraad zich uitspreekt over mogelijke aanpassingen van het herinrichtingsplan. ,,Je kunt niet in verkiezingstijd zeggen dat je elke gelegenheid zult aangrijpen om de plannen voor de reconstructie van de N65 te heroverwegen en dan deze uitgelezen kans geruisloos voorbij laten gaan”, stelt SP’er Dani Smith.
 1. Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Rolschaatsende meiden bereiken Breda na tocht door hele land
  Play

  Rolschaat­sen­de meiden bereiken Breda na tocht door hele land