Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Politie rijdt dronken Empelaar klem: ‘Ik weet niet wat mij bezielde’

DEN BOSCH - ,,Er zijn mensen die bezwijken onder zo’n hoeveelheid alcohol’’, zegt politierechter Sangers tegen de Empelaar (44) die bij haar terecht staat voor rijden onder invloed van alcohol. ,,Die waarden zeggen mij niks‘’, zegt de verdachte. Het wordt hem aangerekend dat hij met zijn auto reed nadat hij bijna vijf keer de maximum toegestane hoeveelheid had gedronken.

De man vind het ‘een stomme zet’. ,,Ik had problemen met mijn vriendin’’, legt hij uit. Maar daar is de rechter verder niet in geïnteresseerd. Zij heeft in het politiedossier gelezen dat de politie op 18 maart 2018 een melding kreeg dat de man zich verdacht gedroeg in de auto die hij bij de Empelse Hustenweg had geparkeerd.

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.