In de Bossche binnenstad werden op 30 oktober vorig jaar vier vrienden mishandeld. Na de aanhouding van drie verdachten denkt de politie 22 verdachten in beeld te hebben.
Volledig scherm
In de Bossche binnenstad werden op 30 oktober vorig jaar vier vrienden mishandeld. Na de aanhouding van drie verdachten denkt de politie 22 verdachten in beeld te hebben. © Marc Bolsius

Politie wil 22 verdachten van mishandeling Bossche vrienden herkenbaar op tv vertonen

DEN BOSCH/VUGHT - De politie denkt foto's te hebben van 22 personen die op 30 oktober betrokken waren bij de mishandeling van vier Bossche vrienden van 17 en 18 jaar oud in de Bossche binnenstad. 

  1. Herdenking coronaslachtoffers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnipperde’ mis
    PREMIUM

    Herdenking corona­slacht­of­fers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnip­per­de’ mis

    DEN BOSCH - Beter laat dan nooit. Afgelopen november zou in de Sint-Jan een herdenkingsmis ter ere van alle (Brabantse) coronaslachtoffers worden gehouden. Die ging toen niet door vanwege een ernstige toename van het aantal besmettingen. Maar nu dat gevaar goeddeels is geweken, kon de mis zondagmiddag alsnog op de agenda worden geplaatst. In de praktijk kwam het herdenkingaspect slechts mondjesmaat uit de verf, aangezien er ook nog andere ‘agendapunten’ de revue passeerden.