Volledig scherm
Rapper Snelle © Bevrijdingsfestival Brabant

Rapper Snelle en Memphis Maniacs naar bevrijdingsfestival Den Bosch

DEN BOSCH - Rapper Snelle treedt op vijf mei op bij het Bevrijdingsfestival. Op de Petterlaarse Schans treedt verder ook de Memphis Maniacs, Zuco 103, Muyayo Rif, Ten Times A Million, A Rose en The LaFontaines op, maakt de organisatie bekend.

Rapper Snelle wil op 5 mei ‘ heel de festivalweide laten zingen’, geeft hij aan. De rapper is onder meer bekend van nummers als Reünie en Smoorverliefd. De Memphis Maniacs is een festivalband die onder The Prodigy in de mix gooit met Pharrell, Toto en AC/DC, ‘met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk, onverwachte combinaties en een ongekende energie’. Muyayo Rif brengt verder ‘een zomerse cocktail van ska, rock, reggae en latin’. 

Het programma op de Pettelaarse Schans duurt van 12 tot 23:30 uur en de toegang is gratis. 

  1. Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’
    PREMIUM

    Wéér spat droom van eigen huis uiteen voor Bossche jongeren: ‘De stoom komt uit onze oren’

    DEN BOSCH - In de soms felle discussie over wel of geen nieuwbouw in het Annapark in Hintham is het bouwplan voor de nabijgelegen basisschool De Vlieger plots een alternatief: zet er maar een paar verdiepingen extra op, roept de Bossche politiek. Voor de 17 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking die er (zouden) gaan wonen én 32 betrokken ouders dreigt opnieuw een droom uiteen te spatten. ,,Teleurgesteld? De stoom komt uit onze oren!’’