De rechter heeft de verharding van de Jagersboschlaan in Vught tijdelijk stilgelegd. Volgende week dient het kort geding.
Volledig scherm
PREMIUM
De rechter heeft de verharding van de Jagersboschlaan in Vught tijdelijk stilgelegd. Volgende week dient het kort geding. © Miranda van Houtum/BD

Rechter grijpt in en legt verharding Jagersboschlaan Vught tijdelijk stil

VUGHT  - Vught weet hoe gevoelig het ligt: de Jagersboschlaan verharden en openstellen voor gemotoriseerd verkeer. Toch wil de gemeente al starten met de werkzaamheden. Nog voordat de rechter zich over de zaak heeft gebogen. ,,Bizar”, reageert raadsvrouwe Annemarie Posset. ,,Vught schoffeert hiermee de buurtbewoners en het Maurick College.”  

  1. Rosmalense brandstichter mag drugs gebruiken: samenwerking met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    Rosmalense brandstich­ter mag drugs gebruiken: samenwer­king met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    ,,Meneer gaf aan dat hij cannabis wenste te gebruiken. Daar zijn hele goede afspraken over gemaakt. En sindsdien gaat het beter met hem. Hij is actiever, zelfstandiger en werkt met succes in een kringloopwinkel. De samenwerking verloopt heel goed.’’ Dat zei een deskundige van het in Zuidlaren gevestigde Witte Huis waar tbs‘ers terecht kunnen in een nieuwe vorm van beschermd wonen. Het Witte Huis bereidt voor op een gewoon type beschermd wonen.