Volledig scherm
PREMIUM
Bar in The Shoege © Desiree Theuns

Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’

DEN  BOSCH - Volgens hem is het ‘de hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’. Frank Suijkerbuijk (55) hoeft niet lang na te denken over een beschrijving van het restaurant dat hij onlangs met mede-eigenaar Desiree Theuns (48) heeft geopend aan de Bossche Snellestraat 28. In het pand waar jarenlang ’t Misverstant, brasserie Méprise en Vrielink waren gevestigd is na een ingrijpende verbouwing The Shoege gestart. 

De naam van de zaak is een Engelse variant op het Jiddische begrip ‘sjoege’ (ergens verstand van hebben).  Kennis van zaken kan slaan op Suijkerbuijk en Theuns. Zij zijn al geruime tijd werkzaam zijn in de horeca. ,,Ik begon als 15-jarige keukenhulp toen in dit pand 't Misverstant was gevestigd’’, zegt Suijkerbuijk. 

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.