Rob Campbell (links) met zijn opvolger Mieke van de Akker. Van de Akker werd op haar beurt opgevolgd door Rob Almering (midden).
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Campbell (links) met zijn opvolger Mieke van de Akker. Van de Akker werd op haar beurt opgevolgd door Rob Almering (midden). © Paul Roovers/BD

Rob Campbell overleden, enorm hart voor HC Den Bosch

UPDATEAimabel, attent, diplomatiek, genieter, verbinder, hulpvaardig, ondersteuner, bescheiden. Mieke van de Akker-Lathouwers komt bijvoeglijke naamwoorden te kort om de man te typeren die zij als voorzitter bij hockeyclub Den Bosch opvolgde: Rob Campbell.

  1. Kagie bedankt voor schijnproces en blijft raadslid in Den Bosch

    Kagie bedankt voor schijnpro­ces en blijft raadslid in Den Bosch

    DEN BOSCH - Paul Kagie blijft raadslid namens Leefbaar 's-Hertogenbosch en wil geen wethouder worden in Pijnacker-Nootdorp. De Bosschenaar liet afgelopen week in het Brabants Dagblad al doorschemeren weinig trek te hebben om te moeten solliciteren naar de wethoudersbaan, maar wilde in het weekeinde eerst nog overleggen met de lokale partij Eerlijk Alternatief, die hem als kandidaat naar voren geschoven had. ,,Ik heb geen zin in een schijnproces. Er wordt een spel achter de schemen gespeeld”, laat Kagie nu weten.