Volledig scherm
PREMIUM
Kiki Bertens heeft interactie met het publiek op het tennistoernooi van Rosmalen tijdens haar gewonnen eersterondepartij. © ANP

Rosmalen heeft al een beetje Kiki-koorts: ‘Foto's, prima, maar ik wil ook op tijd naar huis’

ROSMALEN - Kiki Bertens is hot nu ze bij de allerbeste tennissters ter wereld hoort. En daar heeft ook het grastoernooi van Rosmalen baat bij. Op zoek naar de Kiki-koorts. 

De handtekeningen- en kiekjesjagers moeten bij de pinken zijn. Bertens is na haar gewonnen partij in de eerste ronde op het tennistoernooi van Rosmalen tegen Johanna Larsson (6-3 6-1) bliksemsnel vertrokken. Al lopende zet ze een paar krabbels en poseert ze een aantal keer voor een foto bij de uitgang van het center court waar zo’n 100 fans zich verzameld hebben voor een kiekje met Kiki. Met een golfkarretje van de organisatie spoedt ze zich daarna terug naar de anonimiteit van de spelerslounge op het Autotron.

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.