Volledig scherm
Woonwijze © Emmy de Graaf/Woonwijze

Ruim 150 Vughtenaren tussen 9 en 99 jaar zongen in Novalis ‘het dak eraf’

VUGHT - De eerste editie van het Woonwijze-project ‘My Generation’ afgelopen weekend was een groot succes. Ruim 150 Vughtenaren van 9 tot 99 jaar zongen samen een speciaal Vughts lied. ,,Het dak ging eraf", aldus een woordvoerster van Woonwijze.

Muziekdocent Wido de Klein arrangeerde speciaal voor Vught een swingend lied. Ruim 150 aanwezigen studeerden dit lied onder zijn bezielende leiding in. Ook werd er een videoclip opgenomen. 

Saamhorigheid

Bedenker Arno van der Lee, medewerker van Woonwijze, vertelt wat het project zo uniek maakt: ,,Er is weinig zo verbindend als zingen en dit project gaat over verbinden. We zongen dit Vughtse lied met ruim 150 Vughtenaren van 9 tot 99 jaar. In Engeland wordt dit al veel gedaan. Ons doel is om generaties met elkaar te verbinden. En dat is gelukt. Je voelde de saamhorigheid met de minuut groter worden. Aan het einde van de middag maakten we een professionele clip, begeleid door de enthousiaste band Rimpelrock.”

Enthousiaste reacties

Naast Rimpelrock waren ook het koor All Together, zangeressen Renske en Marijke, het koor van Maurick, dj Roos en rapper Mees van de partij. Samen met hen werd het een feestje met veel uitbundige maar ook ontroerende momenten waar velen nog lang met plezier op terugkijken. De reacties waren zeer enthousiast: ‘Geweldige verbinding tussen generaties’, ‘Volgend jaar weer op 8 juni?’, ‘Het was geweldig.’

  1. Zayaz gaat klachten van Boschveld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwervels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    Zayaz gaat klachten van Bosch­veld-bewoners serieus nemen: ‘Twee ruggenwer­vels gebroken na val over drempel van 14 cm’

    DEN BOSCH - De grootscheepse renovatie in Boschveld, die na een maandenlang uitstel in het laatste kwartaal van 2018 plaatsvond, is niet vlekkeloos verlopen. Veel bewoners zijn nog altijd ontevreden over het resultaat en eisen een vergoeding voor de ontstane schade. Om aandacht te vragen voor de situatie was er dinsdagmiddag een door de lokale SP ondersteund 'verrassingsbezoek' aan het kantoor van woningcorporatie Zayaz gearrangeerd.